Q-Music dj Mattie Valk niet de biologische vader?

Mattie Valk blijkt niet de biologische vader te zijn van de twee te vroeg geboren kinderen die zijn ex-vriendin Kirsten ter wereld bracht. Dat laat de Qmusic-dj via een brief weten.

 

Collega-dj Wietze de Jager las de brief maandagochtend voor tijdens de uitzending Mattie en Wietze. Valk is al enige tijd niet op de radio te horen, omdat hij optimaal voor de twee jonge kinderen wilde zorgen.

De onzekerheid over de levensvatbaarheid van de baby’s kosten Valk veel aandacht, schrijf hij in de brief: “De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.”

Valk zegt op dit moment in de war te zijn: “Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.”

Valk besluit de brief met de mededeling dat hij en Kirsten los van elkaar verder zullen gaan.

Leuk? Delen maar!