Lekker eten terwijl je andermans vlees kunt keuren? #Naaktrestaurant

Deze zomer opent in Londen een restaurant waar mensen naakt naartoe kunnen. The Bunyadi is een pop-uprestaurant dat drie maanden open zal zijn in het centrum van de stad.

 

Naast het naaktgedeelte in het restaurant, zal er ook een ruimte komen voor mensen die voorkeur geven om hun kleding aan te houden. De mensen die naakt gaan eten, zullen ook hun telefoon moeten achterlaten in een kluisje.

De bediening en de andere crewleden zullen ook naakt rondlopen in het restaurant. Het keukenpersoneel zal wel kleding dragen. De oprichters van het restaurant hopen dat deze kledingvoorschriften mensen laat genieten van de “pracht en praal van het moderne leven”. Het gaat volgens de eigenaren om het terugkeren naar de natuur.

“We geloven dat mensen de kans moeten krijgen om te genieten van een avond uit zonder onzuiverheden: geen chemicaliën, geen kunstmatige kleurstoffen, geen elektriciteit, geen gas, geen telefoon en zelfs geen kleren”, aldus oprichter Seb Lyall.

Er is ruimte in de eetgelegenheid voor 42 personen.

Leuk? Delen maar!