6 x gekke seksverhalen van koppels

1. Borstvoeding

“Ik ben ooit samengeweest met een jongen die zeer vreemde seksuele verlangens had. Ik wou echter niets doen dat hem zou afschrikken. Hij had heel wat vreemde fantasieën, maar ik deed het maar omdat ik hem graag zag (ook al waren sommige echt bizar). Ik was bang dat hij me zou dumpen wanneer ik niet meeging in zijn fantasieën. Op één nacht vroeg hij me echter om zijn moeder te spelen. Ik heb meegedaan en dingen gezegd zoals ‘je bent een echte stoute jongen’ en hij begon dan op mijn borsten te zuigen alsof ik borstvoeding gaf. Hierna besloot ik echter dat dit een stap te ver ging en heb ik hem maar gedumpt.”

HTML5 Icon

2. De pratende penis

“Mijn echtgenoot doet echt het meest walgelijk ding ooit. Wanneer hij zin heeft in seks, haalt hij zijn penis boven en doet alsof de opening een mond is. Hij gebruikt zijn vingers om het open te doen en doet alsof zijn penis dan praat. Hij zegt dan altijd dingen zoals ‘hey Marisa, laten we seks hebben,’ of ‘Marisa laten we nog eens flink van de grond gaan’. Hij is soms echt een vreemde vent.”

3. Hamsterseks

“Mijn vriendin doet nogal vaak alsof ze een hamster is in de slaapkamer. Het bed is dan haar kooi en mijn penis is de watertuit. Ze doet hamsterdingen zoals kleine nesten bouwen met kussens of zichzelf opkrullen in de hoeken van het bed. Wanneer het echter tijd is om te drinken pakt ze mijn spuit en zuigt ze deze leeg. Een zeer vreemde fantasie, maar ik klaag niet.”

HTML5 Icon

4. Vuile hoer

“Wij praten tijdens de seks echt op een verschrikkelijke manier tegen elkaar. Het is gewoon soms té grof. We zien elkaar echter wel heel graag, het is gewoon ‘ons ding’. Zij zegt dan bijvoorbeeld: ‘Bedankt klootzak om de garage op te ruimen, ik kan niet wachten om je penis af te hakken terwijl je slaapt.’ en ik antwoord dan: ‘Ik zie jou ook graag, jij vuile tyfushoer’. Mijn beste troetelnaam is ongetwijfeld wanneer ik zeg ‘hey, het gat waar ik mijn lul in stop’. Wij hebben in de laatste zes jaar nog nooit een ruzie gehad.”

5. Ze is penisverslaafd

“Mijn vriendin wil de hele tijd mijn penis vasthouden, niet enkel tijdens de seks. Wanneer we bijvoorbeeld tv-kijken dan gaat ze met haar hand in mijn broek en houdt ze gewoon mijn penis vast. Ze begint me niet af te trekken, ze houdt hem gewoon vast uit gewoonte. Wanneer we gaan slapen dan neemt ze mijn hand ook en legt ze die op de opening van haar vagina. Indien ik mij ’s nachts omdraai en ze wordt ’s morgens wakker dan gaat ze weer met haar hand in mijn broek om mijn penis vast te houden. Ze doet dit letterlijk elke dag. Het is vreemd, maar het stoort mij niet.”

HTML5 Icon

6. Brokjes

“Ik heb ooit een beetje overgegeven toen ik een vrouw aan het likken was tussen haar benen. Maar dat is helaas nog niet het ergste. In plaats van gewoon toe te geven wat er was gebeurd en het allemaal op te kuisen had ik een heel ander plan. Ik ben hier absoluut niet trots op en ik deed dit in een heel dronken bui. Ik heb toen mijn stukjes overgeefsel in haar vagina geduwd en al de rest heb ik zelf opgelikt. Ik hoopte dat ze het zo niet zou ontdekken. Ik schaam mij hier nog altijd over, ik weet echt niet waarom ik dit gedaan heb.”

Leuk? Delen maar!