Wij hebben een nieuwe fetish voor je!

Iedereen heeft zijn eigen fetish zeggen we maar. Zo vindt de ene het lekker om takjes te bijten, terwijl andere mannen weer helemaal geil worden van in elkaar geslagen te worden. Voor deze groep hebben een aantal vrouwen een bedrijf opgericht: ‘Models Wrestling Management’ (MWM).

Zij bieden een unieke service aan voor mannen met een nogal aparte fetish. Zo worstelen en slaan zij mannen in elkaar voor geld. Een groot gat in de markt zo blijkt want MWM is een gigantisch succes. Hieronder een aantal mogelijkheden die zij aanbieden:

vrt  fight catfight geert thuis

  • Semi-competitief (zeer agressief worstelen met een sexy vrouw)
  • Competitief (een worstelgevecht met een vrouw, net zoals in een echte wedstrijd)
  • Tag-team (Twee of drie worstelaars vechten tegen elkaar in teams)
  • Cat fight (twee vrouwelijke worstelaars geven een prachtig spektakel)
  • Bondage (de vrouwelijke worstelaar heeft controle over jou)
  • Voeten aanbidden (aanbid de vrouwelijke worstelaar door haar voeten te likken of op haar tenen te zuigen)
  • Een pak slaag (een vrouwelijke worstelaar slaat en stampt de klant)
  • Fantasieworstelen (een vrouwelijke worstelaar verkleed zich in een personage naar jouw keuze)
  • girlfight

Een sessie kost ongeveer 190 euriejs. Dit lijkt duur, maar de klanten geven aan dat dit echt zijn flappen waard is. Ook de vrouwen die voor MWM werken geven aan dat ze hun baan geweldig vinden. De meesten vinden het ook fantastisch wanneer mannen opgewonden worden tijdens de vecht- en worstelpartijtjes: “Ik ben een seksgodin. Het is heel natuurlijk dat mannen een erectie krijgen tijdens een sessie. Sommige dingen die wij doen is immers heel sexy. Ik vind het fantastisch om een man een erectie te zien krijgen tijdens een worstelmatch. Ook voor mij is dat geweldig, dat wil immers zeggen dat hij mij leuk vindt.” 

type michelle rodriguez movie girlfight

 

Leuk? Delen maar!