Splinternieuwe MacBook wordt doormidden gezaagd

Deze man en zijn zoon hebben samen een YouTube-kanaal met video’s waarin ze dingen uit elkaar halen of in twee snijden om te zien hoe de spullen er van binnen uitzien. In deze video zagen ze een splinternieuwe Rose Gold MacBook in stukken. De laptop kost minimaal 1299 dollar!  Hun actie maakt dan ook veel youtubers woest omdat hij blijkbaar geld genoeg heeft om er één te kopen en meteen kapot te maken. Hij kan dan beter iets zinnigers met zijn geld doen. Verschillende mensen reageren hoe het hun hart breekt omdat zij al jaren voor een MacBook sparen. ‘Als hij zo graag met geld smijt, waarom geeft hij het dan niet aan mensen die het kunnen gebruiken?’, aldus één youtuber. ‘Wat weinig respect voor de mensen uit Afrika en China die eraan gewerkt hebben’, is een ander commentaar. Het is dan ook hartverscheurend om te zien hoe de computer meteen bij het scherm doormidden wordt gezaagd.

Leuk? Delen maar!