Zomers berichtje op de droevige woensdag.

Wij herkennen je gevoel als je nu op je werk zit en naar buiten aan het staren bent. Het liefst wil je als je straks in de auto zit je raampje open draaien en je zonnebril op je blije koppie zetten. Als je dan thuiskomt zijn daar je vrienden die de bbq al hebben opgewarmd en die koude Heineken of die ijskoude witte Sauvignon Blanc in je handen duwen. Je gaat zitten voelt de avond zon branden over je hele lichaam. Voor als je fantasie en je verlangen nog niet op hol is geslagen hebben we hieronder een aantal heerlijke gangmakers om de zomer in te luiden. We beloven je dat we dit op slechte dagen gewoon blijven doen om je in de goede mood te houden.

vriendinnen-in-de-zon

Cruisen in je auto met het raam open en deze pompend uit je speakers. 

Zon, zee en strand en je teentjes in het zand. 

Leuk? Delen maar!