Pedo fiel flauw na ontmaskering!

PEDOFIEL WORDT OP HETERDAAD BETRAPT EN VALT FLAUW ALS HIJ GECONFRONTEERD WORDT

Dark Justice is een groep die pedofielen opspoort, een nep-account aanmaakt en ze vervolgens oppakt door met ze af te spreken. Al even waren ze de 45-jarige David Hanson uit Engeland aan het volgen en ze hadden een gesprek met hem gestart.

David was in de veronderstelling dat hij met een 14-jarig meisje aan het appen was, en had met ‘haar’ overlegd om af te spreken. Hij maakte toen dus eigenlijk een afspraak met Dark Justice.

Toen de groep hem confronteerde kreeg hij het even warm onder z’n voeten. Heel warm zelfs. Het werd David allemaal te veel en hij viel flauw van de shock. Je kunt hier het vunzige chatgesprek zien dat David heeft gevoerd met het ’14-jarig meisje’.

pedo2

Uiteindelijk heeft David Hanson door deze actie een taakstraf van 3 jaar gekregen. Ook mag hij 10 jaar lang niet meer op datingsites. Een veel te lichte straf, vinden wij. Misschien zijn dit soort mensen eerder gebaat bij psychologische hulp in plaats van een taakstaafje.

Leuk? Delen maar!