Sperma doorslikken is echt gezond!

One kwakje a day, keeps the doctor away.

Lang niet elke vrouw is fan van het slikken van sperma na een fikse pijpbeurt. Naargelang slechts 1 op 4 vrouwen regelmatig aan het pijpen gaan, kunnen we er ook van uitgaan dat nog veel minder vrouwen ook daadwerkelijk sperma slikken. Blijkbaar zouden vrouwen (en eventueel sommige mannen) dit beter wat vaker doen.

Zo moeten de sperma-slikkers zich al geen zorgen maken om wat ze in hun mond krijgen. Een kwakje bestaat namelijk voor 90 procent uit water en de andere 10 procent bevat eiwitten, fructose, koolhydraten en mineralen zoals zink, calcium, kalium en magnesium. De eiwitten zijn overigens licht verteerbaar dus sperma zal niet snel op je maag liggen.

Volgens meerdere studies zouden de witte zaadcellen zelfs zeer gezond zijn. De stoffen die in sperma zitten zouden een anti-depressief effect hebben. Vrouwen (of mannen) die regelmatig slikken zouden opgewekter zijn en het bevordert ook hun slaap. Oude onderzoeken vertelden zelfs dat sperma slikken je langer jong houdt en preventief kan werken tegen ouderdomsziektes zoals Alzeheimer. Dat is echter nog niet alles, er zijn nog veel meer voordelen. Vrouwen die nu en dan doorslikken zouden ook minder risico lopen op zwangerschapsziektes. De eiwitten die ze binnenkrijgen via het zaad van de man zouden embryo’s beschermen en toleranter maken tegen ziektes. Ook zou een lepeltje sperma helpen tegen ochtendmisselijkheid bij zwangere vrouwen. Je zou bijna gek zijn moest je dus niet slikken indien je plannen hebt om zwanger te worden.

Voor de mannen die graag willen dat hun zaadcellen een prettige smaak hebben, nog een laatste tip: hoe meer vlees je eet, hoe slechter de smaak zou zijn. Het sperma van vegetariĆ«rs zou dan ook een stuk ‘lekkerder’ zijn. Iets wat we al langer wisten, maar ook graag nog even herhalen: veel koffie drinken en roken zouden je kwakje een vieze bittere smaak geven.

Bron: gezondheid.be

Leuk? Delen maar!