Tiener wil niet naar school en schiet dan maar zijn hele familie kapot

Tiener wil niet naar school, oplossing?

De Verenigde Staten is altijd al een bijzonder land geweest. Het land van de opportuniteiten, maar ook het land waar er heel wat gestoorde gekken wonen. Het nieuwste verhaal met zo’n gek gebeurde in de Amerikaanse staat Tennessee.

Een 16-jarige tiener weigerde om naar school te gaan, naargelang schoolplicht ook in de VS bestaat, pikte zijn ouders dit niet en dwongen hem toch te gaan. Hij was vooral ontzettend woedend omdat hij werd wakker gemaakt ook zijn schoonheidsslaapje voor die verschrikkelijke school. Na enkele discussies sloegen de stoppen echter volledig door bij de jongeman. Hij nam het wapen dat in zijn huis lag en schoot op zijn hele familie. Zijn grootmoeder, jongste zus en neef raakten ernstig gewond. Zijn moeder en oudere zus konden ontsnappen.

De jongen zette het hierna zelf op een lopen, maar werd al snel teruggevonden door de politie. Hij wordt nu aangeklaagd voor een meervoudige moordpoging. Ondanks zijn nog steeds jonge leeftijd zal hij ongetwijfeld wel voor heel wat jaren achter de tralies verdwijnen. Het voordeel is wel dat hij daar niet naar school moet gaan en lekker lang kan uitslapen elke dag.

Leuk? Delen maar!