Noord-Korea maakt zich klaar voor nucleaire aanval op de Verenigde Staten en Zuid-Korea

Kim Jong-Un en zijn leger

Kim Jong-Un en zijn leger maken zich klaar om een verschrikkelijke oorlog te starten.

Noord-Korea doet aan de lopende band militaire oefeningen zodat ze klaar zijn indien de vijand hen aanvalt. Ook Zuid-Korea en de Verenigde Staten hebben nu plannen om vandaag een grote militaire oefening te doen met 300.000 Zuid-Koreaanse en 15.000 Amerikaanse soldaten. Zoals je kan verwachten van dictator Kim Jong-Un is het ok dat zij oefeningen doen, indien een ander land dit echter doet dan is het kot blijkbaar te klein.

Noord-Korea dreigde namelijk gisteravond dat ze een nucleaire aanval op beide landen zullen doen indien zij verdergaan met de militaire oefening. Volgens hen is deze oefening gewoon een voorbereiding op een nucleaire aanval die gericht is op Noord-Korea. Seoul en Washington doen dit af als pure nonsens en vertellen dat deze oefening puur uit zelfverdediging is.

Kim Jong-Un en zijn regering spraken dan ook al de volgende woorden uit: “Als we nu op de knoppen drukken om onze vijanden te vernietigen zullen al hun basissen in enkele seconden veranderen in vuurzeeĆ«n en as.” Zeer dreigende taal en iedereen lijkt nu te hopen dat de gekke dictator niet met een slecht been uit zijn bed stapt en op een knopje drukt. Wereldoorlog III is misschien wel dichterbij dan iedereen denkt.

Leuk? Delen maar!