Restaurant geschokt door ober die gepijpt werd als fooi, ober ontslagen

Een tijdje geleden ging er een filmpje het hele internet rond waarin we een dame een ober een fooi zagen geven. Deze fooi werd echter niet cash betaald, maar in natura met een pijpbeurt. Iedereen vond het hilarisch: de ober, het meisje, het meisje haar vrienden en het gehele internet. Wie er echter niet mee kon lachen waren de eigenaars van het restaurant ‘Denny’s’

“Wij zijn ontzettend geschokt over het ongepast en aanstotelijk gedrag dat in de video te zien was. De acties van de ober zijn onvergeeflijk en daarom is hij dan ook moet onmiddellijke ingang ontslagen en werkt hij niet meer bij Denny’s. Wij als familie-restaurant tolereren zulk gedrag en bieden dan ook ons excuses aan iedereen aan die geschokt was door dit filmpje.”

De ober verliest dus zijn job en kreeg slechts een pijpbeurt van tien seconden. Niet bepaald de beste week in de man zijn leven. 

787

 

 

Leuk? Delen maar!
Tags: , ,