Dankzij een Facebookbericht is dit stel alles kwijt wat ze hadden

Er zijn veel beslissingen die je als jong stel moet nemen. Eén van die beslissingen is waar je samen gaat wonen. Toen dit Britse stel voor deze keuze stond, besloten ze dat het het beste was om te verhuizen naar een woning dicht bij Mark’s werk. Helaas konden ze niemand vinden die hen wilde helpen met de verhuizing. Dus besloten ze om op zoek te gaan naar een betrouwbaar verhuisbedrijf op Facebook.

fb1

Al vrij snel kwam Becky het verhuisbedrijf van Lee Green tegen. Het bedrijfsprofiel op Facebook zag er erg professioneel uit, net als hun website. Toen ze de eigenaar zelf ook had gesproken, besloot ze dat dit het bedrijf was dat ze wilde inschakelen voor de grote verhuizing en plande een dag dat Lee Green met zijn menen kon komen verhuizen. Op de afgesproken dag kwamen Lee Green’s verhuizers keurig op tijd aan. Maar toen werd het interessant.

fb2

Mark en Becky waren behoorlijk onder de indruk van de snelheid en efficiëntie  waarmee de verhuizers aan de slag gingen. Binnen slechts 45 minuten was de vrachtwagen volgeladen met alle spullen van het stel. Toen Mark en Becky een complimentje gaf over hoe snel de mannen de complete huisraad hadden ingepakt, legde één van de verhuizers uit dat ze een hele drukke dag hadden en nog veel meer verhuizingen moesten doen. Ze moesten dus wel snel werken.

Zoals later zou blijken, was niets minder waar…

fb3

Het stel wist dat er iets niet in orde was, toen de verhuizers niet aankwamen op de afgesproken plek, een uur later. Het bleek dat Lee Green helemaal niet bestaat, en dat het verhuisbedrijf een dekmantel is voor deze oplichters, die er op uit zijn, om goederen en geld te stelen van de klanten. Mark en Becky raakten al hun persoonlijke bezittingen kwijt in minder dan een uur. 

Mark, Becky en de Baby zijn achtergebleven met helemaal niks meer.

fb4

Het stel, die net een kroeg was begonnen, hoopte dat hun nieuwe zaak een groot succes zou worden. Echter, nu ze waren beroofd en achter zijn gelaten met helemaal niets, waren de gedwongen om te leven van donaties van anderen om te proberen hun leven weer op de rails te krijgen. En hoewel het stel alle hulp die ze kregen, zelfs van vreemden, enorm waardeerden. niks kon de sentimentele waarde vervangen van de persoonlijke spullen die ze waren kwijt geraakt.

fb5

Kijk dus goed uit wat je op internet post, en wie je vertrouwd, want zoiets als dit wil je echt niet meemaken!

Leuk? Delen maar!