Deze Ambtenaar komt gewoon 6 jaar niet opdagen maar krijgt wel betaald?

We hebben in ons land allemaal wel een klein vooroordeel over ambtenaren maar deze spanish boy gaat wel heel erg ver. Deze Spaanse ambtenaar is gewoon lekker zes jaar voor zijn pensioen gestopt met het komen naar zijn werk en niemand die het door had! Hij kreeg dus ook lekker zes jaar lang elke maand precies op tijd zijn salaris gestort, dat is best gestoord! En we zijn wel een beetje jaloers, 6 jaar lang doen wat je wil en gewoon lekker doorbetaald krijgen.

smirk tamar braxton why you always lying yeah right psh

Het begon een klein beetje te dagen bij zijn collega’s in 2010 toen Joaquín García een speciale medaille zou krijgen voor 20 jaar trouwe overheidsdienst.  De Spaanse krant El Mundo schrijft dat García het zelf ontkent. Hij zegt namelijk dat hij ergens op een verlaten post altijd aan het werk was die 6 jaar lang. Jazeker meneer García make that the cat wise!

justin reaction reactions whatever sarcastic

Leuk? Delen maar!