87 jarige piloot overleefde wonderbaarlijke vliegtuigcrash!

De nogal oude piloot (87) steeg gisteren op met zijn Cesna die blijkbaar ook al ouderdoms kuren vertoonde op van het vliegveld bij het Amerikaanse Gettysburg toen de motor er opeens mee ophield, schrijft CBS News. De man probeerde nog te keren en terug te vliegen naar het vliegveld, maar onderweg maakte zijn Cesna een Head First naar beneden. Het vliegtuigje kwam met zijn neus in een boom terecht en bleef daar hangen wonderbaarlijk genoeg hangen!

vrt  wow omg surprised surprise

Het bevrijden van de bejaarde piloot was nogal lastig aangezien die nogal hoog in de bomen hing. Maar iemand had ineens een paar heeele lang ladders waar de brandweer voorzichtig mee naar boven kon klimmen en de man voorzichtig uit zijn vliegtuigje konden halen. 

horrorcrash vliegtuig

De bejaarde man had slechts een paar lichte schaafwonden aan zijn handen en is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis, waar hij verder nagekeken is. Het vliegtuig hangt voorlopig nog even in de boom voor verder onderzoek! Dus als je een ramptoerist bent vlieg er dan nu heen! Check alleen wel eerst even of de piloot nog niet met pensioen hoeft!

Leuk? Delen maar!