Zelfmoord terrorist begon iets te vroeg aan missie: 7 terroristen opgeblazen op training

Terroristen heb je helaas over de hele wereld, zo ook in Afghanistan wonen er flink wat gestoorde gekkies die geen doel hebben in het leven. De Afghaanse media maakt nu melding van een grote ontploffing in de nacht van woensdag op donderdag in een dorpje in het Andar-district.

wetv  oops oprah shade side eye

Eén van de Taliban-leiders van de plaatselijke terroristen was blijkbaar aan nieuwe rekruten aan het aanleren hoe je een zelfmoordvest aandoet zonder deze vroegtijdig tot ontploffing te brengen. Het was een zeer intensieve opleiding omdat dit deel cruciaal was voor het succes van een zelfmoordterrorist. De uitleg was blijkbaar niet zo duidelijk want één van de terroristen blies zichzelf op tijdens deze training. Hierdoor werden er zeven zelfmoordterroristen opgeblazen en twee raakten ernstig gewond. BAM Jonguh! 

homealone  movies 90s home alone

De terroristen hebben verbazingwekkend genoeg deze ontploffing nog niet opgeëist. Wel zijn we erg blij dat de betreffende leerling een van de snelst lerende ooit was. Hij gaat de boeken in met de woorden: ‘oeps verkeerde knopje’. 

Leuk? Delen maar!