Tongetje leggen met slang gaat fout!

Een tongetje leggen met een slang dat zouden wij op zic al niet echt willen. In dit filmpje zie je ook exact waarom we dit nooit zouden doen. Een 29-jarige Chinese toeriste dacht namelijk dat het een goed idee was om een slang vol op de bek te pakken bij een bezoekje aan een reptielenhuis. De python had echter niet bepaald behoefte aan de zachte lippen van deze dame en beantwoordde haar kus met een flink hap in haar neus. De dierenverzorger kon de slang na flink trekken eindelijk los krijgen, maar de domme chick mocht wel richting het ziekenhuis. Gelukkig voor haar jammer voor de python was hij niet giftig en na enkele hechtingen kon ze terug naar het hotel. Die krijgt het nu al benauwd van de brandslang aan de muur. 

snake snake bite

Bekijk hier het filmpje

Leuk? Delen maar!