Man is ontzettend blij met 4 paar nieuwe schoenen maar waarom?

Jeison Rodriguez is een gelukkig man. De Venezolaan heeft vier paar nieuwe schoenen gekregen. Op zich is dat niet zo heel bijzonder natuurlijk maar als je weet dat hij de grootste voeten ter wereld heeft. Jeisons rechtervoet is immers 40,1 centimeter groot en zijn linkervoet, 39,6 centimeter.

Hij kreeg de schoenen cadeau van de Duitse schoenenmaker Georg Wessels. “Ik maak al veertig jaar schoenen voor mensen met grote voeten en ik doe dat altijd gratis”, aldus Wessels die intussen al 500 paar geschonken heeft.

Rodriguez kreeg drie jaar geleden voor het eerst een paar schoenen van de Duitse weldoener. “Jeison was echt zo blij, het was ongelooflijk”, aldus Wessels die door familie van de Venezolaan in Duitsland gecontacteerd werd.

Rodriguez heeft nog een record op zijn naam staan. Met zijn 2 meter en 21 centimeter is hij ook de grootste Venezolaan.

Leuk? Delen maar!