Heb jij nog Pokemon kaarten? Ze zijn dik geld waard!

Wie in de jaren ’90 een kind was, herinnert zich ongetwijfeld de Pokémon gekte en de grootschalige ruilhandel met Pokémonkaarten op school nog wel. Als je in die tijd goed geruild hebt, kan je vandaag nog een aardige zakcentje verdienen aan je Pokémonkaarten. De duurste kaart is maar liefst 90.000 f*cking euro waard, maar ook minder zeldzame kaarten zijn nog heel wat waard. Voor sommige kaarten, die jij misschien nog bezit, krijg je nog ruim een tientje!

funny pokemon laughing laugh applause

De kans is nogal klein dat je in jouw collectie deze kaart vindt, maar we hopen uiteraard voor je van wel. Van de extreem zeldzame ‘Pokémon Illustrator’-kaart werden slechts 39 exemplaren gemaakt. De kaart was in 1997 en 1998 een prijs voor deelnemers van Pokémon illustratiewedstrijden. Op eBay kan je er eentje op de kop tikken voor 100.000 dollar (90.000 euriejs) Het is maar wat je er voor over hebt!

pokemon illustrator

Leuk? Delen maar!