Gaat deze campagne helpen met stoppen met roken?

Het idee komt wellicht van Stichting Rokersbestrijding Nederland. Wat denk jij?

“De nieuwe pakjes spelen in op het gevoel van rokers”, legt initiatiefnemer Okke Stamel uit. “In samenwerking met psychologen zijn teksten bedacht, die de roker tot op het bot beledigen. Ons doel is om rokers psychisch helemaal kapot te maken. Dat zal ze leren.”

Wij zijn wel benieuwd wat voor uitingen er op het pakje komen te staan! Zoiets als: niet werken maar wel roken? Of, wel make -up up doen maar je poriën wel helemaal vol laten lopen met rook? Of, zuig je nou zoveel aan die sigaret omdat je single bent? Of, liever één sigaret in de mond dan twee lullen in de kont? 

Nou goed, je ziet wij willen best helpen met deze campagne als het daadwerkelijk zover is!

 

Leuk? Delen maar!