4 tips die elke Netflix gebruiker zou moeten kennen

1.Hola   

Hola is een app die ervoor zorgt ervoor dat je vanuit de hele wereld kan surfen. Zo omzeil je de blokkeringen die landen soms invoeren. Wanneer je Hola aanzet, bijvoorbeeld de Verenigde Staten aanklikt en dan naar Netflix surft, kom je op de Amerikaanse Netflix terecht. met als gevolg veel meer keuze!
Hola is niet alleen handig voor de Netflix-gebruiker, maar voor iedereen die iets wil bekijken dat in hun land niet beschikbaar is. Hola is onder andere te installeren als extensie op Google Chrome 

Hola

2. Netflix God Mode

Nu je Hola hebt geïnstalleerd, en naar de Amerikaanse Netflix kijkt, zal je merken dat er veel te veel keuze is. Vind je weg in het overaanbod door Netflix God Mode te installeren. Deze extensie van Google Chrome zorgt ervoor dat je veel specifiekere categorieën te zien krijgt, zodat je niet door eindeloze lijsten hoeft te scrollen om je favoriete films te vinden. 

nf2

3. FlickSurfer

Ook de site Flicksurfer maakt het kiezen een stuk makkelijker. Hier kun je bijvoorbeeld sorteren op de hoogste beoordeling van IMDB, Rottentomatoes of Netflix zelf. Verder zijn er heel veel andere handige zoekfuncties die je kunt gebruiken om de juiste film of serie te vinden.

nf3

4. Flix Roulette

Als je nou nog steeds niet kan kiezen, of je wil je gewoon eens laten verrassen, dan is er altijd nog de Flix Roulette.  Druk op spin en zie welke film de site voor jou kiest! 

nf4

Leuk? Delen maar!