Pijpen zuigt zegt de meerderheid van de vrouwen!

Jaren geleden vonden mensen orale seks vaak nog smerig en in sommige culturen is het zelfs verboden om orale handelingen in de slaapkamer uit te oefenen (daarbuiten ook). In Nederland en in andere Westerse landen zouden pijpen en beffen de normaalste zaak van de wereld zijn, althans dat is toch wat we al die tijd met ze alle dachten!

season 3 shocked orange is the new black oitnb whoa

De wetenschap heeft zich namelijk gebogen over dit onderwerp en deed onderzoek naar hoe graag mannen en vrouwen eigenlijk orale seks geven. De eerste opvallende statistiek is dat gemiddeld slechts 26% van de vrouwen op regelmatige basis een knuppel in hun mond stoppen. Bij mannen daarentegen gaan slechts 10% van hen regelmatig met hun gezicht tussen de latten van een vrouw liggen. Daaruit kunnen we al opmaken dat de gemiddelde vent een grote egoïst is of zo slecht presteert dat vrouwen een stevige liksessie liever niet hebben.

Het meest opvallende gegeven uit dit onderzoek is hoe graag mannen en vrouwen eigenlijk orale seks aan hun partner geven. Mannen doen dit nog met redelijk veel plezier, zo vertelde 52% dat ze er best veel voldoening uithalen om een vrouw met hun mond te verwennen. Bij vrouwen daarentegen gaf slechts 28% aan dat ze een pijpbeurt geven ook daadwerkelijk om van te genieten vinden. 3 op 4 vrouwen vinden dus dat pijpen zuigt.

Een laatste minder opvallende conclusie was dat zowel vrouwen en mannen veel liever orale seks krijgen dan geven. We zijn dus allemaal egoïsten, maar dat wisten we al langer dan vandaag. De mannen (en vrouwen) die nu vrezen dat ze slechts enkele keren per jaar een oraal pretje zullen krijgen, kunnen we nog een sprankeltje hoop geven. In langdurige relaties heb je namelijk meer kans dat er gepijpt zal worden dan bij one-night-stands en korte relaties. Dus lullig of kut als je nu geen relatie hebt, of juist niet? (dubbelzinnigheid)

Leuk? Delen maar!
Tags: ,