Freaky dokter krijgt 10 jaar cel voor het opsluiten van zijn droomvrouw!

Een rechtbank in Stockholm heeft een Zweedse arts, die een vrouw dagenlang had opgesloten in een soort bunker, veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf. “Reden voor de lange straf is dat hij de misdaad minutieus had voorbereid en gedurende geruime tijd had gepland”.

De man moet ook nog een schadevergoeding van  19.000 euro aan de vrouw betalen. De beschuldiging van verkrachting werd door de rechtbank niet weerhouden. De rechters achtten het daarentegen bewezen dat de arts zijn slachtoffer tijdens een romantisch afspraakje in zijn woning in Stockholm met geprepareerde aardbeien had verdoofd. Daarna bracht hij de vrouw naar een bunker in het Zuid-Zweedse Schonen, die hij speciaal voor dit doel over een aantal jaren had gebouwd.

De man zei dat hij aan psychische aandoening leed. Maar volgens de rechters was die niet belangrijk genoeg om verzachtende omstandigheden in aanmerking te nemen.

 

Leuk? Delen maar!