Top Gear, blijft leuk om naar te kijken!

 Jeremy Clarkson trof een schikking met de BBC voor 127.000 euro om zijn problemen met de producer af te kopen. Ook heeft hij uitdrukkelijk zijn verontschuldigingen aangeboden aan de producer. Een geërgerde Clarkson schold de producer in maart 2015 nog uit voor ‘luie Ierse klootzak’ en sloeg hem tijdens opnames in een hotel in het noorden van Engeland. Top Gear en Clarkson keren niet terug bij de BBC. Clarkson werkt met zijn collega’s Richard Hammond en James May aan een nieuwe show voor het digitale kanaal van webwinkel Amazon. Naar verluidt krijgt de presentator daar ruim 13 miljoen euro per jaar voor, dus die schikking kan hij wel betalen. top gear jeremy clarkson hamster richard hammond james may

We zullen Top Gear zoals we dat kende wel missen! Check bijvoorbeeld deze race tussen de mannen van Top Gear, met caravans. Blijft leuk om naar te kijken!

 

 

Leuk? Delen maar!
Tags: ,