Cristiano Ronaldo scoort ook buiten het veld weer flink!

Hij heeft weer gescoord alleen niet op het veld. 

Er worden op het internet wel vaker lullig geintjes gemaakt over C. Ronaldo die eigenlijk stiekem een homo schijnt te zijn. Maar als we kijken naar de nieuwste verovering van de beste voetballer ter wereld dan beginnen we toch te twijflen of hij op hetzelfde geslacht valt. Zijn nieuwe aanwinst zou namelijk de voormalige Bulgaarse Playmate Nikoleta Lozanova zijn. Hij zou haar succesvol versierd hebben via Instagram. Waarschijnlijk dacht ze eerst dat er een ‘wannabe’ C. Ronaldo met haar aan het flirten was maar gelukkig voor haar was dat niet zo! 

puma win running yes applause

Ondertussen heeft Ronaldo haar al laten overkomen met een privé-jet en zou hij al enkele wilde nachten met haar beleefd hebben. Ook naast het veld blijft Cristiano dus flink scoren. Lozanova is overigens zelf ook geen heilige om zonder handschoenen aan te pakken. Zo had ze al een lange relatie met de Bulgaarse voetballer Valeri Bojinov en zou ze aan de basis hebben gelegen van de breuk tussen het tenniskoppel Maria Sharapova en Grigor Dimitrov. Maarja het leven van Ronaldo is ook een rollercoaster dus wat dat betreft een geweldige match! Hieronder nog wat leuke kiekjes.

vrouw c.ronaldo

vriendin c.ronaldo

 

 

 

Leuk? Delen maar!
Tags: ,