Student organiseert grandioze ontsnapping aan zijn examen

Een 10+ voor creativiteit! Een briljante student uit New York is uitgegroeid tot een ster op social media nadat hij op een wel heel bijzondere manier aan zijn examen wilde ontsnappen. “Ik mail deze foto’s naar mijn leraar chemie”, liet Terrell Finner weten op Twitter. “Ik heb een bloedneus gekregen en moest naar het ziekenhuis. Die test van woensdag zal ik dus moeten laten schieten.” yeah right dude.

student met bloedneus

Er was echter één probleem: de draadjes in zijn neus en rond zijn arm leken verdacht veel op die van… zijn iphone-oortjes en Mac-oplader. Toch goed geprobeerd Terrel met dat geschreven polsbandje en die mooie witte lakens om je heen.

Zes dagen later volgde er nog een statusupdate over zijn gezondheid. “Ik mocht het ziekenhuis verlaten. Een mens kan echter nooit genoeg zuurstof hebben. Bedankt voor jullie gebeden!” Klinkt als muziek in de neus, Terrell.

student met bloedneus

Leuk? Delen maar!