Naakte loodgieter aangeklaagd na volledig zijn eigen pijp te hebben geshowd.

In Canada moet een gekkie van een loodgieter zich bij de rechter melden omdat hij zich tot twee keer toe uitkleedde voor de ogen van een vrouwelijke klant. De 55-jarige stielman wordt beschuldigd van zedenschennis.

tv snl friends awkward kristen wiig

De bizarre gebeurtenis vonden plaats op 16 januari toen de bomen krom uit de grond vroren in Tilbury in de provincie Ontario. Een radeloze vrouw, van wie de identiteit niet wordt vrijgegeven, belde een loodgieter omdat er geen warm water meer uit de kraan kwam. Nu komt het…
In tegenstelling tot wat met loodgieters normaal gesproken het geval is, was de de beste pijpenspecialist nog dezelfde avond ter plaatse bij het huis van de vrouw in nood. Tot haar grote verbazing (zegt ze) ging de man helemaal uit de kleren om vervolgens zijn overall aan te trekken. Dit doet hij normaal gesproken altijd.

smile miley cyrus awkward awkward smile
Na het fixen van de pijpen klus, kleedde de werkman zich opnieuw helemaal uit om zich weer in zijn normale burger outfit te hijsen. Alsof er niets aan de hand was, overhandigde hij de nogal verbaasde vrouw des huizes de rekening en verliet hij het pand.

De vrouw diende een klacht in en de loodgieter werd gearresteerd voor zedenschennis. Op 1 maart wordt hij in de rechtbank verwacht om uitleg te geven over zijn merkwaardige gewoonten. Sommige vrouwen emailen nu al dat ze zo’n loodgieter ook wel eens willen aanr***** uh, aanklagen.

Volgens de politie van Chatham-Kent is het niet de eerste keer dat de loodgieter dergelijk gedrag vertoonde. De speurders lanceren een oproep naar andere, mogelijke slachtoffers om zich te melden. Gek genoeg zat er geen één man bij.

Leuk? Delen maar!