Game of Thrones, Winter is Trumping.

De race om de Republikeinse nominatie voor het Amerikaanse presidentschap lijkt dankzij Donald Trump de afgelopen maanden al een dramareeks op zich. In een nieuwe parodie op de populaire HBO-serie ‘Game of Thrones’ krijgt Trump nu een prominente rol. Zijn ideeën klinken zo nog waanzinniger dan ooit.

Voor het Australische programma ‘Insider’ is een hilarische parodie gemaakt op Game of Thrones, getiteld ‘Winter is Trumping’. Daarvoor zijn echte beeldopnames gebruikt van enkele van Trumps idiootste uitspraken.

Trump krijgt de hoofdrol in fragmenten van de televisiereeks en we krijgen een idee van wat we kunnen verwachten als hij aan de macht zou zijn in Westeros…of in de Verenigde Staten.

Het filmpje begint met Trump die Daenerys Targaryen de toegang ontzegt aan de hekken van Qarth: “we hebben een geweldig probleem en we kunnen dat domme land niet meer zijn”, zegt hij haar.

Ook zijn recente onenigheid met de Paus, omdat die hem geen christen noemde, en zijn wens om een muur te bouwen tussen de VS en Mexico komen terug in de parodie.

De film eindigt met Trumps belofte om “waterboarding terug te brengen en nog heel wat ergere dingen dan waterboarding”. Waterboarding is een foltertechniek die in het verleden gebruikt werd  oor de CIA, maar  nu verboden is in de Verenigde Staten.

Leuk? Delen maar!