Facebook verslaafde vriend neergestoken door zijn obsessieve vriendin!

Omdat hij verslaafd als een malle was aan zijn Facebook heeft zijn crush hem een kop kleiner gemaakt. De Amerikaanse dame Terri-Marie Palmer kreeg dan ook levenslang voor de moord op haar 24-jarige vriend Damon Searson. Volgens de krant New York Times barstte Palmer in tranen uit toen ze de aanklacht nogmaals hoorde.

games good facebook oculus rift social media

De 23-jarige Palmer leerde Searson vorig jaar in juli kennen tijdens een vakbeurs voor kappers. (Nee hij was geen homo) Een maand later al wilde ze hem eigenlijk dumpen omdat ze er klaar mee was om haar werkloze vriend te moeten onderhouden. Ze klaagde ook constant op social media over de Facebook verslaving van haar vriend. Volgens haar checkte hij constant de app op zijn smartphone en keek hij op Facebook ook meer dan haar lief was naar foto’s van andere hotties van vrouwen.

‘Ik huil me nu al twee keer in slaap deze week en het is nog maar woensdag. Ik ben zo boos en gekwetst. Ik zweer het je, ik ga je nog doodsteken’, schreef ze op de site van een sociaal medium. Het bleef helaas niet alleen bij loze woorden. Op 14 augustus kreeg ze het opnieuw aan de stok met Damon en greep ze naar een mes omdat hij weer eens in de weer was met Facebook op zijn telefoon. De Amerikaanse plantte het snijvoorwerp in de borstkas van haar vriend die stierf. Ze verklaarde nog dat hij zichzelf verwond had maar daar hechtte de rechter geen geloof aan. Palmer moet minstens 12 jaar snorren voor ze in aanmerking komt voor vervroegde vrijlating. #HEFTIG

Leuk? Delen maar!