‘Mein schwanz’ Hitler en zijn kleine…

Snel op ze pikkie getrapt!

We hadden het hem waarschijnlijk niet in ze gezicht durven zeggen maar volgens het boek ‘Hitlers Last Days: Minute by Minute’ van Jonathan Mayo en Emma Craigie was meneer Adolf behoorlijk klein geschapen door onze lieve heer!

justin  lol laughing michael jordan

Hoe de schrijvers tot deze conclusie zijn gekomen? Wel, volgens nieuwe informatie leed onze vriend met de snor aan Hypospadie: een aandoening aan de pielemans waarbij het pisgaatje niet bovenaan de penis maar ergens halverwege of zelfs in het begin van iemands zijn pielemoos zit. Behoorlijk lastig, en vaak hebben mensen die aan de aandoening lijden ook nog eens een micro penis. (lullig)

movie film 90s lol comedy

Alsof dat nog niet erg genoeg zou zijn, beweren historici dat de blaaskaak een niet ingezakte teelbal had. Misschien een verklaring voor zijn hoge stem? Wie weet. Ook zou Hitlers persoonlijke arts hormonen, cocaïne en amfetamine voorgeschreven hebben, zodat Herr Hitler toch even flink van bil kon gaan met de mooie Eva Braun.

Leuk? Delen maar!

Add Comment