De App om te zien wie jou heeft ontvriend op Facebook is hier!

Weten welke M*therfucker je heeft ontvriend vanaf nu!

internet computer shocked parents horrified

Iedereen heeft het weleens meegemaakt, je logt in op Facebook en je ziet dat je vriendenlijst met één persoon is gedaald. Iemand heeft je dus ‘unfriend’. Onbegrijpelijk natuurlijk, want wie zou nu geen vrienden meer willen zijn met zo’n fantastisch persoon als jij. Facebook koning Mark Zuckerberg en zijn prinsheerlijke collega’s weigeren dan ook nog om te zeggen wie je uit zijn of haar vriendenlijst heeft gehaald. Daar zit je dan met een vraag met prio 1000 die never nooit beantwoord zal worden. Daar gaat je leven….

Vanaf nu is daar echter eindelijk een oplossing voor. Nooit zal je nog het gevoel hebben dat die son of a b*tch je stiekem kon ontvrienden zonder dat je het door zou hebben. Er is namelijk een nieuw app, genaamd ‘Who Deleted Me’, deze applicatie toont wie je heeft verwijderd elke keer wanneer je inlogt. De app is beschikbaar voor Android en als een plug-in voor de Chrome en Firefox browsers.

internet computer frustrated laptop patton oswalt

Jammer genoeg toont de applicatie niet wie je in het verleden heeft verwijderd maar alleen de mensen die je vanaf nu gaan onvtrienden. Deze mensen kun je dus gelijk gaan stalken en zorgen dat zij geen leven meer hebben natuurlijk, of je stuurt ze gewoon weer een vriendschap verzoek?

Leuk? Delen maar!