8 Tips om een echte womanizer te worden!

Succes is na dit stukje gegarandeerd mannen!

Zit je nu in de metro, trein of bus naar je werk? Auto raden we je af want dat is verboden om op je telefoon te kijken, of wil je lekker Balldadig zijn? Nee,nee dat zeiden we niet, beide handen aan het stuur! Neem deze tips tot je en wellicht kan je straks op je werk al scoren!

  • Tip 1: Laat merken dat je een echte kinder fan bent. 

Nee, dit wil niet zeggen dat je moet gaan praten over hoeveel kinderen je wil hebben. Integendeel, doe dat zeker niet in het begin. Bijna elke vrouw op deze planeet is echter fan van kinderen, indien je toont dat je affiniteit hebt met kinderen zal dit je ook automatisch aantrekkelijk maken voor vrouwen. Dat vijfjarig neefje dat je eigenlijk echt niet moet kan je dus wellicht helpen om vrouwen te scoren.

HTML5 Icon

  • Tip 2: Draag zoveel mogelijk rood, dus ook je boxershort.

De kleur rood zou ons onweerstaanbaar maken voor vrouwen. Deze kleur straalt namelijk zelfvertrouwen, macht en status uit. Allemaal dingen die vrouwen belangrijk vinden in een man, aldus wetenschappelijk onderzoek. Haal die rode t-shirt dus maar iets vaker boven.

HTML5 Icon

  • Tip 3: Maak geen spellingsfouten en gebruik smileys in je whatsapp

Tegenwoordig belangrijk om die ene knappe griet binnen te halen zijn je whatsapp-skills. Indien je de deal niet kon bezegelen bij de eerste ontmoeting, zal je vaak nog heel wat moeten appen of een postduif sturen voor je een nieuwe kans krijgt. Spelfouten in die berichten maken ons blijkbaar een stuk onaantrekkelijker. Vergeet ook zeker je smileys niet toe te voegen. Je gelooft het wellicht niet, maar het is weer wetenschappelijk bewezen: mannen die veel smileys gebruiken hebben meer seks dan degene die dat niet doen. 😀

HTML5 Icon

  • Tip 4: Vergeet de wingman, gebruik een wingwoman, absoluut geen chicken wings btw.

We denken vaak dat het gemakkelijker is om een vrouw te versieren als wij de hulp krijgen van een goeie maat die onze wingman speelt. Vergeet dat maar, we introduceren nog iets beters: neem een goeie vriendin mee (ze mag lelijk zijn) die je wingwoman speelt. Een studie uit 2008 toonde namelijk aan dat vrouwen mannen aantrekkelijker vinden wanneer ze door andere vrouwen worden omringd.

HTML5 Icon

  • Tip 5: Een goede geur is ontzettend belangrijk, en dan bedoelen we niet one in a million want die hebben namelijk 1 miljoen op 1 miljoen mannen.

Mannen die denken dat vrouwen ontzettend wild worden van hun rauwe, zoete mannengeur zullen we alvast moeten teleurstellen. Vrouwen vinden een zweetgeur van mannen namelijk niet aantrekkelijk. Geen geur is blijkbaar soms aantrekkelijker dan een geur voor vrouwen. Zorg dus dat je fris ruikt en sla die douche dus niet over.

HTML5 Icon

  • Tip 6: Wees een funny guy

Niet iedereen heeft dezelfde fenomenale humor als wij bij Balldadig natuurlijk, dat wil echter niet zeggen dat je niet grappig en luchtig uit de hoek kan komen. Studies toonden aan dat grappige mannen eerlijk en intelligent overkomen bij vrouwen. Oefen dus even je flauwe grappen voor je naar buiten gaat.

HTML5 Icon

  • Tip 7: Zelfvertrouwen maar niet arrogant.

Dit hoeft natuurlijk geen verrassing te zijn, maar zelfvertrouwen maakt je ontzettend aantrekkelijk. Vrouwen houden niet van mannen die geen initiatief durven nemen of veel te verlegen zijn. Drink indien nodig enkele pintjes om jezelf extra zelfvertrouwen te geven. Opgepast! Zelfvertrouwen en arrogant zijn is niet hetzelfde.

HTML5 Icon

  • Tip 8: Lichte (ongeschoren) baarden, dus geen kerstman stijl

Vrouwen zijn blijkbaar ook gek op baarden. Nee, de meeste vrouwen houden niet van baarden die al twee maanden niet meer geschoren zijn; korte stoppelbaarden daarentegen zouden elke vrouw volledig wild maken. Laat het scheermes dus gerust een dagje langer liggen, de ladies zullen je dankbaar zijn.

HTML5 Icon

 

Leuk? Delen maar!

Add Comment