7 Tips om de 100 jaar aan te tikken!

Dokters en je huisarts hebben vaak de beste tipsom gezond te leven en zo een langere tijd op deze aarbol te blijven. Uiteraard zijn zij de professionals als het aankomt op je gezondheid maar wij bij Balldadig kunnen er ook aardig wat van want wij hebben ze van een aantal onbekende experts! 

1. Voetmassages met olijfolie, oyeah

voet massage

Op zijn 111de heeft Bernando Lapallo uit Mesa, Arizona zo zijn eigen methodes ontwikkeld. Hij schrijft zijn gezegende leeftijd toe aan zijn dagelijkse voetmassage. Voor zijn eigen ontwikkelde massagetherapie gebruikt Bernando olijfolie. Nu nog een aantal medici die zijn verhaal bevestigen, en de producenten van het goedje mogen zich in de handen wrijven en hopelijk wat bijschrijven op hun bankrekening.

2. Vermijd mannen, sorry mannen!

geen mannen

Wanneer haar gevraagd wordt hoe ze 109 geworden is, antwoordt de Schotse Jessie Gallan met haar credo: vermijd mannen. Mannen zijn horrible. Als je bewijzen wilt, moet je maar eens een vrouwelijk profiel aanmaken op een dating site. Het moet dus worden gezegd: de maatregel van Jessie kan waarschijnlijk geen kwaad.

3. Sushi en slaap

sushi

Misao Okawa stierf op 117-jarige leeftijd in haar slaap. Voor haar had haar lange ren alles te maken met sushi en een goede nachtrust. Over de sushi hebben we zo onze twijfels, maar voor een goede nacht slaap mag Misao ons altijd uit bed halen,

4. Dr. Pepper, beter dan zout…

dr pepper

Drie Dr. Peppers a day keeps the doctor away, dat is het devies van Elizabeth Sullivan. Deze dr.pepper verslaafde Texaanse is 104 jaar oud en heeft haar theorie aldus bewezen. Noch zijn haar dokters niet bijzonder te vinden voor Elizabeths dieet. Zij zeggen allemaal dat Dr. Pepper haar dood zal worden. De dokters konden het helaas niet navertellen want ze zijn helaas al overleden.

5. Drink alcohol, we zeiden het toch.

alcohol

Agnes Fenton uit New Jersey houdt het op een vaak gegeven raad. Het drankje van haar keuze is Miller High Life bier en Johnny Walker whisky. Elke dag drinkt Agnes drie blikjes van het eerste en een glaasje van het tweede. Agnes is 110. De champagne onder de bieren zou dus wel eens de sleutel tot het eeuwige leven kunnen zijn, goede tip dit.

6. Wees niet ijdel

no make up

Adelina Domingues kwam te gaan op de gezegende leeftijd van 114 zonder ooit een dag in het hospitaal te hebben doorgebracht. Haar geheim? Adelina droeg nooit make-up. “Ik ben nooit naar een schoonheidswinkel geweest en ik was nooit ijdel,” liet ze optekenen in de San Diego Union Tribune. Laat het een wijze les zijn in deze ijdele tijden.

7. Push-ups

push up

Duranord Veillard uit New York heeft haar naam niet gestolen: ze is 108. Haar regime werpt het over de sportieve boeg. Elke ochtend staat Duranord om 5u op om 5 tot 7 push-ups te doen. Misschien moet je er eens aan denken wanneer je jezelf weer eens niet gemotiveerd krijgt voor je middagjogging.

Leuk? Delen maar!

Add Comment