7 Celebrities met een hele grote voorgevel!

Speciaal voor de mannen vanavond, morgen een special voor de vrouwen, lief he? Hieronder 7 celebrities met hele grote…

1. Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt, ondertussen een dertiger, werd al als tiener beroemd met rollen in de serie “Party of Five” en de tweee “I Know What You Did Last Summer” films. Van 2005 tot 2010 was ze op tv te zien in de serie Ghost Whisperer. En haar meest sexy rol is waarschijnlijk die in de serie The Client List waarin ze een prostitué speelde. In een interview vertelde ze ooit dat ze denkt dat haar borsten haar beste lichaamsdeel zijn, en dat als ze haar tieten zou verzekeren ze een waarde van $5 miljoen zou toekennen.

2. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Het Poolse model Emily Ratajkowski maakte al enkele jaren furore op internet met sexy (naakt) foto’s. Sinds 2013 is ze ook bij het grote publiek bekend naar haar optreden in de sexy videoclip voor Blurred Lines van Robin Thicke. Emily Ratajkowski is hierin topless te zien. In 2014 maakte ze haar debuut in een Hollywood film, Gone Girl.

3. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson is misschien, nee ze is de mooiste vrouw ter wereld. Al van kinds af aan is ze te zien in films. Haar grote doorbraak kwam in 2003 met de film Lost in Translation. Sinds haar rol in Match Point van Woody Allen (2005) wordt Scarlett Johansson ook als een echt “sexobject” gezien. 

4. Kat Dennings

Kat Dennings

Kat Dennings was al jaren op tv te zien in kleine rolletjes. In 2008 kwam haar doorbraak met de film “Nick and Norah’s Infinite Playlist”.Kat Dennings is trots op haar grote borsten en bij premières is dan ook vaak te zien met een flink aanwezige decolleté.

5. Kate Upton

kate-upton

De meeste supermodellen zijn nogal mager en met bescheiden borstjes, Kate Upton is een uitzondering. Zij is juist bekend door haar rondingen, en dan vooral haar grote meloenen. De bikini’s die ze showt zijn vaak ook te klein voor haar ENORME borstjes.

6. Katy Perry

Kate Upton

Katy Perry is een van de meest succesvolle popartiesten aller tijden. In een interview zij ze ooit dat toen ze 10 was ze tot god gebeden had voor zulke gigantische memmen dat ze haar voeten niet zou kunnen zien als ze op het bed ligt. Zo groot zullen ze niet van oorsprong zijn maar groot zijn ze zeker geworden!

7. Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian is dan misschien vooral beroemd om haar gigantische billen, haar voorgevel mag er ook zijn! Lucky boy Kanye West!

Leuk? Delen maar!

Add Comment