20 jaar lang zocht hij naar de titel van dit nummer!

De taxibestuurder uit Taiwan uit deze video woonde ooit met zijn moeder in Azië. Op een dag gingen ze samen naar een klein supermarktje waar ze een nummer hoorden. De moeder was zo verliefd op het nummer dat ze de eigenaar wist te overtuigen om de cassette met daarop het nummer mee te geven. Sinds ze zoveel luisterde naar het nummer, linkte de man het automatisch aan de mooie herinneringen van zijn moeder. Het nummer was echter in het Taiwanees, dus hij kende nooit de naam. Jaren verstrijken, de cassette gaat verloren tijdens het verhuizen naar Congo in 1993, de moeder sterft en de man wordt taxichauffeur. Vastberaden om het de titel van het liedje te achterhalen, vroeg hij aan elke Aziatische passagier of ze het herkende maar tevergeefs. Tot augustus vorig jaar, wanneer enkele Taiwanese toeristen de taxi met hem delen en het antwoord kunnen delen. BAM het was raak! Bekijk hier het prachtige moment:

 

Ken je trouwens dit nummer van Pitbull – El Taxi 

music dance reactions party hard keyboard

Leuk? Delen maar!

Add Comment