Bekende artiesten en hun Tattoos!

Bekende mensen met tattooaties

#1 Nicki Minaj

Nicki Minaj heeft maar één tattoo in totaal op haar linkerarm, wat deze betekent? ”Mag god vaak met je zijn”

#2 Lil Wayne

Lil Wayne heeft meer tattoos dan er schilderijen in het rijksmuseum hangen. Toch weet niemand echt exact hoeveel. De meest bekende zijn toch wel zijn traantjes maar ook daar weet niemand zeker van wat ze betekenen, wellicht gewoon altijd depressief?

#3 Mike Tyson

Mike Tyson, wist je dat zijn tattoo is gebruikt in de bekende film The Hangover? En wist je ook dat de regisseur is aangeklaagd door de creator van Mike zijn tattoo omdat deze werd gebruikt door één van de personages. Beter aangeklaagd worden dan door Mike op je b*k geslagen worden.

#4 Lady Gaga

Lady Gaga heeft ook heel wat tattoo’s inclusief die ene op haar linkerzijde ”Little Monsters” die de liefde voor haar fans betuigt. Wist je dat ze wat er ook gebeurt altijd alleen haar linkerzijde onder laat kliederen? Ze heeft namelijk haar pappie beloofd één kant van haar lichaam normaal te houden. Ah koedie koedie Gaga.

#5 Angelina Jolie

Angelina has a lot of tattoos, but one of her famous ones is in Khmer script, the language in Cambodia. Angelina Jolie heeft ook veel tattoos maar de meest bekende is die op haar linker schouder blad. Dit is in Khmer script geschreven, in wat? Dat is de taal in Cambodia oja? ja! Dit is wat er staat:

May your enemies run far away from you.
If you acquire riches, may they remain yours always.
Your beauty will be that of Apsara.
Wherever you may go, many will attend, serve and protect you, surrounding you on all sides.

#6 Miley Cyrus

Miley Cyrus heeft maar liefst 16 mannen uh tattoos op haar lichaam zitten. De meeste zijn daar in tegen erg klein Met ”Love” op haar oor en een peace teken met een kruis tussen haar vingers zijn dat die gene die we vaak zien maar haar grootste tattoo is een dromenvanger op haar rechterzijde. Zou ze veel nachtmerries hebben?

#7 Megan Fox

Megan Fox haar Marilyn Monroe tattoo heeft heel wat aandacht gekregen, hierdoor heeft ze hem ook maar weer gelijk laten verwijderen. Je hebt ook geen tattoo nodig om mooi te zijn Megan Vos.

 

Leuk? Delen maar!

Add Comment