6 Geheimen over je vriend die je nog niet wist.

Iedereen heeft weleens wat geheimpjes die ze niet altijd kunnen delen met het andere geslacht. Wij hebben hier een lijstje voor je gemaakt met dingen waarvan je vriend niet wil dat jij deze als zijn vriendin weet. Hopelijk veroorzaken we geen ruzie’s 

 

1 Hij kijkt nog steeds naar andere vrouwen


Niet altijd natuurlijk, maar mannen kijken wel vaak naar andere vrouwen. Er zijn er tenslotte ook best veel natuurlijk. Kijken mag, voelen niet. Netjes gezegd zo?

2 Hij heeft je eerst benaderd via Social Media

 

happy birthday johnny depp sam alice in wonderland 21 jump street

9 van de 10 mannen hebben hun vriendin eerst op facebook of tinder of iets benaderd. Vele zeggen van niet maar hé facts do not lie baby. Je hoeft je er toch niet voor te schamen dat je het gewoon op de nieuwe manier doet? Bam status: op zoek als een hongerige tijger.

3 Hij is eigenlijk heel blij om met je alleen te zijn.


Altijd graag weg willen met zijn vrienden in het weekend doet hij alleen maar om te zorgen dat zijn maten hem willen blijven zien maar diep van binnen is hij het gelukkigst als hij 24/7 bij zijn enige echte maatje is. 

4 Hij was nerveus als een malle bij de eerste ontmoeting


 

Vrouwen denken vaak dat zij de enige zijn die nerveus zijn voor de eerste date maar integendeel mannen zijn dit net zo. Alleen, de truc is dat ze dit minder laten blijken door een beetje ongeïnteresseerd over te komen. Expressie is wat het is.

 

5 Hij heeft niet altijd zin…


Sex is iets waar mannen altijd aan denken horen we vaak. FOUT! Dit is niet waar en wanneer dit tegen mannen gezegd wordt worden ze vaak nog pissed ook, en terecht. Mannen hebben ook gevoelens hoor, waaronder zin in seks..

 

6 Hij kijk nog steeds graag een filmpje met een P.


Dit staat zou je denken weer haaks op punt 5 maar deze momenten hebben mannen vaak 1 á 2 keer in de week. Dus dat is niet 24/7 per dag! Mannen houden wel van een groot scala aan vrouwen waar ze voor dat moment even virtueel uit kunnen kiezen!

Leuk? Delen maar!

Add Comment