Weet jij nog wat ekte ekte liefde is?

Jouw ware liefde vinden is moeilijk, sinds je partner dit vooral tijdens de relatie moet bewijzen en je er vaak tijdens de moeilijke periodes achterkomt of je de juiste keuze hebt gemaakt. Yasuo Kuroki, zeg maar Jannet Kroki op z,n Nederlands kan alvast zeker zijn van haar wederhelft, want toen ze haar zicht verloor door complicaties gerelateerd met diabetes en zo depressief werd en zichzelf afzonderde van de wereld, gaf haar man een geweldig cadeau. Nadat hij zag hoe mensen de roze shibazakura bloemen (gewoon paardenbloemen op z,n Hollands) in zijn tuin enorm apprecieerden, begon hij heel de tuin vol te planten met deze prachtige bloemsoort. Niet alleen trekt dit jaarlijks duizenden bezoekers die maar al te graag zijn vrouw een bezoekje willen brengen, maar ze geven ook een heerlijke geur af waardoor ze toch nog kan genieten van haar tuin en weer volop in de bloei is net als haar bloemen. Als dat geen echte liefde is dan…is het geen echte liefde? 

9jumpin  boy wow omg shocked

Even zonder dollen dames en heren, de bloementuin is wel echt prachtig. 

Leuk? Delen maar!

Add Comment