Dit is de Top 5 van komediefilms die in 2016 zullen verschijnen!

De Top 5 komedie films die eraan zitten te komen speciaal voor jou geselecteerd!

1. Bridget Jones’s Baby

Bridget Jones’s Baby

Renée Zellwegger keert na  twaalf jaar terug in een 3de Bridget Jones film. Zoals de titel al zegt is de sympathieke losbol Bridget zwanger geraakt. Probleem is dat ze niet weet wie de vader van de baby is (veel voorkomend probleem) Colin Firth keert terug als Mark Darcy en belangrijke kandidaat voor het vaderschap. Of heeft nieuwkomer Patrick Demsey (Grey’s Anatomy) hier iets mee te maken? We zullen het vanaf 15 september weten met ze alle.

2. Ghostbusters

Ghostbusters

Ghostbusters vindt zijn oorsprong in (1984) is een echte komedieklassieker met een dikke dosis bovennatuurlijke humor die zo nu en dan afgewisseld wordt met een schrikmoment. De aangekondigde derde film houdt de gemoederen flink bezig want de spokenjagers worden dit keer door chicks gespeeld. Twee auteurs schrijven een boek over het bestaan van spoken. Een van hen wordt later professor maar raakt haar reputatie kwijt wanneer het boek opduikt. Wanneer een spokenplaag New York teistert is het tijd om hun kennis met twee andere vrouwen te delen en de geesten te verdelgen. Een aantal acteurs uit de originele films als Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson keren terug in korte rollen. 14 juli worden de nieuwe spokenjagers in de bioscoop verwacht.

3. Bad Santa 2

Bad Santa 2

Bad Santa is een vreemde kerstfilm. Twee dieven gespeeld door Billy Bob Thorton en Tony Cox gaan als de Kerstman en een van zijn elfenhulpjes verkleed langs warenhuizen waar ze hun slag slaan. De onbeschofte en seksverslaafde Kerstman lijkt te zijn veranderd nadat hij een jongen helpt zichzelf te verdedigen tegen pestkoppen. Voor kerst 2016 zal eindelijk een vervolg verschijnen waarin ongetwijfeld zal blijken dat Bad Santa niet op het rechte pad is gebleven. Christina Hendricks (Mad Men) doet mee als een vrouw die een liefdadigheidsproject leidt waarop Bad Santa zijn oog heeft laten vallen. Helaas heeft ze ook wat met mannen die verkleed gaan als de Kerstman.

4. Masterminds

Jared Hess is de naam van het echtpaar dat verantwoordelijk was voor de humorklassieker Napoleon Dynamite. Maar hun laatste film Gentlemen Broncos dateert alweer uit 2009 en was een regelrechte flop. Met komische veteranen Kirstin Wiig, Zach Galifianakis en Owen Wilson moet het Masterminds beter vergaan. Bankovervallen zijn klassieke situaties voor komedies en Masterminds gebruikt ook nog eens een waargebeurd verhaal, de Loomis Fargo bankoverval uit 1997 waar meer dan 17 miljoen dollar werd buitgemaakt. Of het voor de personages in de film beter afloopt dan hun voorbeelden uit het echte leven kun je vanaf 30 september zien.

5. Central Intelligence

Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest succesvolle acteurs. Deze spierbundel heeft echt een neus voor kaskrakers. In Central Intelligence speelt hij Bob, een dodelijke CIA-agent die in zijn jongere jaren werd gepest. Nu is het tijd voor een schoolreünie. Zijn vroegere schoolvriend gespeeld door Kevin Hart is tegenwoordig een brave accountant. Bob vraagt hem ogenschijnlijk voor de grap mee te doen aan een geheime operatie wat uitloopt op een waanzinnig avontuur. Verwacht 16 juni.

Leuk? Delen maar!