Feiten die je niet wil weten over vliegtuigen!

Wellicht denk je volgende keer, ik loop wel naar Australië!

Veel plezier met dit artikel!

teen wolf dylan obrien stiles stilinski lydia martin holland roden

Een voormalige werkneemster van een vliegtuigmaatschappij genaamd Allison Hope heeft via een blogpost op ‘Refinery29’ enkele duistere geheimen over vliegtuigen vertelt waarvan maatschappijen eigenlijk niet willen dat het grote publiek dit weet. Sommigen zullen nog steeds uitkijken naar een rustige vlucht. Na het lezen van onderstaande feiten zou dat wellicht eens voorgoed kunnen veranderen: 

brooklynninenine fox gross brooklyn nine nine brooklyn nine-nine

1. Drink geen thee, koffie of andere warme dranken op een vliegtuig. Blijf ook weg van eten dat opgewarmd is het vliegtuig zelf:

Allison vertelt al dat je best geen warme dranken kan drinken op een vlucht. Het water wordt namelijk bijgehouden in tanks. Deze tanks zouden ontzettend lastig zijn om schoon te maken en worden dan ook zelden goed schoon gemaakt. Heel wat van die tanks zouden dan ook een broeihaard voor bacteria zijn. Ze raadt dan ook aan enkel water uit flessen te drinken.

Ook opgewarmd voedsel is vaak niet de beste beslissing om op te eten tijdens een vlucht. Dit voedsel wordt namelijk geleverd door bedrijven die al zeer vaak straffen hebben gekregen omdat ze niet hygiënisch genoeg omgaan met hun producten. Allison zegt dan ook om enkel voedsel op te eten dat al reeds is voorverpakt.

reactions modern family disgusted do not want disgust

2. Denk goed na voor je de klaptafeltjes gebruikt in een vliegtuig

De klaptafels die iedereen constant gebruikt zijn ontzettend goor. Zelden krijgen deze een goede poetsbeurt en je wil niet weten wat hier voorheen allemaal op gebeurde. Allison vertelt over dingen die schering en inslag zijn op deze tafeltjes: Kots, stront van kinderen uit luiers, sperma en nog andere lichaamssappen omdat mensen zeer vaak stiekem seks hebben in hun stoelen. Indien je de klaptafels toch gebruikt, veeg ze eerst ontzettend goed af zegt mevrouw Hope. De kans dat er nog resten van iets zeer onhygiënisch liggen is ontzettend hoog.

3. Technisch gezien is er iets mis aan bijna elk vliegtuig

Net zoals je bij een auto soms enkele weken wacht om naar garage te gaan wanneer je een klein technisch probleem hebt, is dit bij vliegtuigen net hetzelfde. Vliegtuigen hebben een vast onderhoudsschema en bij kleine problemen, wacht men om deze op te lossen tot het volgende onderhoud. Grote problemen worden natuurlijk onmiddellijk opgelost, de kleine problemen die meestal geen dramatische gevolgen kunnen hebben, worden echter in wacht gezet.

Er is dus steeds een zeer minieme kans dat die kleine technische fout tot een ernstig probleem kan leiden tijdens een vlucht.

4. Er gebeuren constant ontzettend veel gore dingen op vliegtuigen

Allisson weet niet hoe het komt, maar dingen die soms gebeuren op vliegtuigen is te gek voor woorden. Zo zijn er ontzettend veel mensen die seks hebben tijdens een vlucht of mensen die zich al zeer vroeg ladderzat drinken om dan in de gang een ‘spauwke’ te leggen. Ook de keren dat ze al mensen heeft betrapt op masturberen tijdens een vlucht, kan Allison niet meer bijhouden.

Ook sterven er vaker dan je denkt mensen tijdens het vliegen, vooral oudere mensen met hartproblemen. Indien men dit door heeft dan zal het vliegtuig naar de dichtstbijzijnde luchthaven vliegen. Het gebeurt echter zeer regelmatig dat mensen sterven zonder dat je het door hebt. Pas wanneer het vliegtuig geland is en er één persoon niet rechtstaat, besef je dat er al gedurende de gehele vlucht een dode man in het vliegtuig lag.

Leuk? Delen maar!