Gevangenis geen pretje? Hier is het de hemel op aarde!

Gevangenis geen pretje? Hier is het de hemel op aarde!

Afgelopen donderdag ontstond er een gigantisch drama in de gevangenis ‘Topo Chico’ in Mexico. Een ruzie onder bepaalde bendes zorgde voor heel wat geweld met maar liefst 50 man die tijdens gevechten in de nor om het leven kwamen. Ook enkele gevangenen wisten te ontsnappen, maar ja dat is niet zo gek (lees verder)

Na deze heftige onderlinge confrontatie besloot de politie om deze gevangenis eens aan een grondige inspectie te onderwerpen. Wat ze er aantroffen was te bizar en balldadig voor woorden. Zo leek deze gevangenis in veel cellen vaak op een f*cking luxeresort. Heel wat plekken hadden bijvoorbeeld gewoon grote flatscreen-tv’s, koelkasten, aquaria en zelfs freaking sauna’s.

Ook hadden de zware jongens de mogelijkheid om blijkbaar rustig te gaan shoppen, er waren namelijk maar liefst 280 winkels (Amsterdam is er niks bij) waar de inwoners allerlei dingen kunnen kopen. Er werd zelfs ook een kroreg aangetroffen, zo kon iedereen na een harde dag werken natuurlijk even zijn ontspanning pakken. Ook hadden de bajesklanten toffe meubels om hun cel gezellig in te richten en hadden ze meer drugs tot hun beschikking dan de gemiddelde Pablo Escobar look a like

Nu dit aan het licht gekomen is, is het wel afgelopen met het luxeleventje van de gevangenen. Damn hebben we net die reis naar Mexico geboekt…

Leuk? Delen maar!

Add Comment