Je eigen vijver vol met mooie arrogante dames wie wil dat nou niet?

Een man is de hele dag van huis geweest en gaat in de late namiddag naar de grote vijver achter in de tuin. Tot zijn grote verbazing treft hij daar een groep schaars geklede dames aan die plezier maken in het water. Sommige meisjes hebben hun bikini aan, anderen helemaal niets en de kleren liggen op de rand van de vijver in het gras. De man stapt dichterbij en vraagt: “Wat heeft dat hier allemaal te betekenen?”

“Wij maken gewoon een beetje plezier en zochten wat afkoeling met het mooie weer”, zegt één van de vrouwen. “Willen jullie aub zo snel mogelijk uit het water komen”, zegt de man met aandrang. “Enkel als u even weggaat of zich omdraait, want sommige meisjes zijn poedelnaakt. Denk maar niet dat u ons kunt opjagen om een beetje te profiteren en naar onze blote kontjes en borsten te gluren”, voegt de vrouw er krachtdadig aan toe.

“Nee hoor, dat is helemaal niet de reden waarom jullie zo snel uit het water moeten. Ik kom gewoon elke dag rond dit uur de alligator eten geven die zich in de vijver schuil houdt”, is de droge reactie van de man.

Leuk? Delen maar!

Add Comment