Facebook koning werkt aan nieuwe uitvinding! #Boeiend

Breng me mijn eten, jij slaaf!

Mark Zuckerberg kennen we vooral als de koning die ons Facebook bracht. De bekendste tech – nerd ter wereld is echter ook met nog heel wat andere dingetjes bezig naast Facebook. Zo wil hij in 2016 een nieuw hoogtepunt bereiken op technologisch vlak. Hij wil net zoals het hoofdpersonage uit de film ‘Iron Man’ een eigen digitale butler maken. Deze computerslaaf moet ontzettend slim zijn, hem advies geven en opdrachten kunnen uitvoeren.

Deze butler zal hem zowel thuis helpen als op het werk. In eerste instantie maakt hij dit voor eigen gebruik, maar wie weet gooit hij deze slaaf ooit op de markt als het een succes blijkt. Wij leggen alvast wat geld opzij voor de release van dit product. Een butler die onze internetgeschiedenis kan verwijderen, bier of wijn kan brengen en tegelijkertijd nog je partner bezig kan houden. Top al zeggen wij het! 

Leuk? Delen maar!

Add Comment