Wat voor schone slaapster ben jij eigenlijk?

Slapen is de bom, we slapen meer in ons leven dan dat we daadwerkelijk leven! Damn..Vandaar een aantal leuke slaaphoudingen zodat je jezelf wat beter leert kennen!

Houtblok
Slaap je op je zij met je benen gestrekt en je armen langs je lichaam? Met jou is het altijd een feestje! Je hebt veel vriendinnen en vindt het ook geen probleem om op vreemden af te stappen.

Foetus
Slaap je op je zij met je benen opgetrokken en het kussen tussen je armen? Dit is de populairste slaaphouding onder vrouwen. Jij zou niet snel op een crush afstappen. Eerst de kat uit de boom kijken past meer bij jou. Dit kan ervoor zorgen dat je op vreemden een beetje afstandelijk overkomt, maar als ze je leren kennen, komen ze erachter hoe lief je eigenlijk bent.

Vrije val
Slaap je plat op je buik met je armen bij je hoofd? Jij krijgt altijd geweldige ideeën en wilt ze dan ook meteen uitvoeren. Grenzen ken je niet! Toch ben je soms een beetje onzeker en kan je niet zo goed tegen kritiek.

Verlanger
Slaap je op je zij met je benen gestrekt en je armen recht vooruit? Iedereen vindt jou aardig en wil jouw friend zijn. Hierdoor ben je een beetje wantrouwend. Maar als je eenmaal een BFF hebt, ben je supertrouw!

Soldaat
Slaap je plat op je rug met je armen langs je lichaam? Jij bent over het algemeen een stille en rustige girl. Drukke plekken ga je liever uit de weg. Je stelt hoge eisen aan jezelf en anderen. Soms wordt de druk je een beetje te veel.

Zeester
Slaap je op je rug met je armen en benen uitgestekt? Jij kunt supergoed luisteren en daardoor maak je gemakkelijk vrienden. Je helpt graag anderen, maar vindt het maar niks om in de spotlights te staan.

Slaaphouding-

Leuk? Delen maar!

Add Comment