Meer likes op je Facebook bericht? Doe Marc Zuckerberg na!

Elke social media of Comunity manager ligt ’s nachts wakker van de vraag ‘hoeveel likes en shares krijg ik nu weer voor mijn post?’. Terwijl het eigenlijk heel simpel is om duimpjes en reacties te verzamelen. Het enige wat je hiervorr moet doen, is een luier online verschonen. Het helpt trouwens wel als je toevallig Marc Zuckerberg heet en iets met Facebook hebt. 

De Koning van Facebook werd onlangs voor de eerste keer vader. Hij en zijn vrouw Priscilla verwelkomden dochtertje Max. Ondanks dat Marc miljardair is, ontsnapt hij niet aan zijn vaderlijke plichten. Marc mocht of naja moest de luier vervangen.

Op Facebook, nee niet Hyves postte Zuckerberg een foto van het moment. Daarbij klonk het: ‘Een gedaan, nog duizenden te gaan’. Ondanks dat wij de post maar kak vonden, waren Zuckies fans helemaal wild van het momentje. Dus laten wij hem ook nog maar eens zien…

Leuk? Delen maar!

Add Comment