Geraldine Kemper heeft een relatie #FML

Velen van het mannelijke geslacht beginnen al te kwijlen met haar voornaam. Helaas moeten wij het treurige nieuws naar buiten brengen dat het jachtseizoen officieel gesloten is.

Helaas kunnen we je nog niet vertellen wie de machtige krijger is van Geraldine haar o zo mooie hartje en nog wel een aantal andere onderdelen. Ze vertelde dit gisteren in de Vrijdagshow van Bert Haandrikman op Radio 2. Bert kon zijn tranen gelukkig inhouden. 

Geraldine kwam Dinsdag nog in het nieuws door haar uitspraak in een interview met JAN Magazine. ”Langer dan drie weken heb ik nog niet zonder gezeten”. Toch komt ze hier nu ineens op terug en verdedigd zichzelf door te zeggen dat ze het heus niet met jan-en-alleman doet. Ze is heel netjes zegt ze zelf, weer een tegenvaller mannen. 

Maar dan neemt het gesprek een andere wending: „Ik heb misschien wel een viral – item. Ik heb een vriendje, ja hoor!” zegt Geraldine. De identiteit van de gelukkige man houdt ze voor zichzelf. „Ik geef geen naam. Lekker anoniem en geheimzinnig.”

We hebben hieronder ook nog wat leuke foto’s voor je verzameld. 

Geraldine KemperGeraldine op de piste

GeraldineGeraldine-Kemper-Kim-Feenstra-Naakt-Linda-5-818x1024

Leuk? Delen maar!

Add Comment