So you think you can dance? Kijk deze jongen zonder ledematen dan eens gaan

De meeste kerels kunnen nog wat leren van deze jonge knaap.

In dit filmpje zien we een aantal cheerleaders dansen voor de start van een basketbalgame in een Amerikaanse school. Eén 17-jarige jongen valt hierbij toch wel het meeste op. De jongen genaamd Gave Adams heeft namelijk geen armen of benen, maar zit wel gezellig mee op te treden. Iets dat hij overigens ook nog eens fantastisch doet. We kunnen alvast niet ontkennen dat hij beter danst dan de hele Clint-redactie samen.

 “Ik begon met dansen omdat ik wilde bewijzen dat ik meer was dan het kind in een rolstoel. Ik houd van het gevoel dat ik krijg wanneer ik dans. Ik kan vrij zijn en ik kan uiting geven aan mijn gevoelens en emoties. Na een optreden ben ik een heel ander persoon.”

Leuk? Delen maar!

Add Comment