Mannen dit…is ideaal om die eindeloze shop dagen met je vrouw/vriendin te vermijden.

Ideaal om die eindeloze shopdagen met je vrouw/vriendin te vermijden.

De gemiddelde vrouw is gek op shoppen waaronder jouw vriendin. De gemiddelde man daarentegen besteed zijn tijd liever met iets nuttiger dan uren aan een stuk naar kleren te gapen. Voor alle mannen die zich aangesproken voelen, jullie moeten wellicht onderstaand apparaat in de gaten houden. Maak kennis met de mPort, de nieuwe revolutie in shoppen.

De Mport, we kunnen niet wachten!

De Mport, we kunnen niet wachten!

In dit apparaat moet je instappen, deze scant vervolgens je hele lichaam en ontdekt zo wat jouw maten zijn. Wees gerust hij kan niet door je kleding heen kijken. Vervolgens ga je via een app online shoppen en als je een leuk kledingstuk ziet dan zegt de app welke maat je moet kopen. Nooit dus meer honderd keer op een dag je kleren aan- en uitdoen om te kijken of dat ene shirtje wel net goed genoeg past. In slechts een kwartiertje tijd kan jij binnenkort dus een hele nieuwe garderobe kopen.

De mPort staat momenteel gepland om uitgebracht te worden in de Australië, maar bij een groot succes sluiten de makers niet uit dat ze het apparaat ook wereldwijd zullen uitbrengen. #RELAXT!

Leuk? Delen maar!