Knappe turnleerkracht stuurde naaktfoto’s naar haar leerlingen # BALLDADIG

Er zijn ergere foto’s om toegestuurd te krijgen toch?

Er is momenteel flink wat ophef in het Amerikaanse Florida omdat een turnleerkracht van 28 jaar meerdere naaktfoto’s had gestuurd van zichzelf naar verschillende leerlingen. De knappe dame zou met minstens drie mannelijke tieners eerst geflirt hebben en vervolgens naakte selfies met hen gedeeld hebben.

De jongeren waren blijkbaar aangedaan door de foto’s en rapporteerden dit aan de directie. Opvallend is wel dat de jongens zo ‘aangedaan’ waren dat ze ook zelf naaktfoto’s terugstuurden en ook eerst een flinke tijd de foto’s best ok vonden. De leerkracht is onmiddellijk geschorst tot de rechtbank uitspraak zal doen over haar seksuele misdrijf. Al lijkt de kans bijzonder klein dat de dame ooit nog turnles zal mogen geven.

sexy inkijk

Wij snappen het wel…

 

 

Leuk? Delen maar!