Jaja Dames, Leonardi Dicaprio heeft nu ook een Oscar.

Hèhè, eindelijk een Oscar voor onze Hunk Leonardo DiCaprio. De Amerikaanse Hollywoodsy ontving, ondanks sterke rollen in films als TitanicThe Wolf of Wall Street, en Blood Diamond, nog nooit het geliefde beeldje.

 leonardo-dicaprio-great-gatsby

Maar vanaf vandaag, dankzij een groep Russische filmmakers komt hier verandering in. De filmfanaten, afkomstig uit de Oost-Russische provincie Yakutia, wachten de Oscaruitreiking eind deze maand ook niet eens af en hebben samen besloten het felbegeerde beeldje (Oscar) eigenhandig voor Leonardo in elkaar te knutselen. Hier hebben ze wel even 1200 euro dat zijn uit ons hoofd omgerekend 100.000 Roebels af moeten tikken. Ja wij kunnen goed hoofdrekenen..

Dit bedrag komt uit de stichting ‘vrouwen die van Leo houden’. Nee even serieus een aantal vrouwen heeft hun juwelen afgestaan om deze droom voor Leo in vervulling te laten gaan. Lief hè!

 Jack Dawson in de Titanic

Jack Dawson in de Titanic

Leuk? Delen maar!