Ben jij diegene die de loterij heeft gewonnen? De PLAYBOY Mansion staat te koop!

De Playboy Mansion wordt al sinds het stenen tijdperk bewoond door Mister Hugh Hefner (89) en een aantal erg sexy dames. Een optrekje waar dus elke gezonde man met veel plezier zou wonen. Binnenkort is dit dus geen droom meer, tenminste als je 200 miljoen dollar in je potje onder je bed hebt. Hefner heeft namelijk Sexkasteel te koop gezet.

De pimp van de eeuw

De pimp van de eeuw

Wat krijg je nu voor dit gigantische bedrag? De gigantische villa bevat naast de standaard dingen ook enkele tennisbanen, basketbalvelden, een vijver, een gigantische wijnkelder, een zwembad met waterval, een dierentuin, een citrus boomgaard en maar liefst 26 kamers. Je kan dus heel wat meer doen in ‘de Mansion’ dan gewillige op geld belustende vrouwen te versieren. Het enige addertje (naast het duizelingwekkende geldbedrag) is dat Hugh Hefner tot zijn dood ook in de woning mag blijven wonen.

 

Leuk? Delen maar!

Add Comment